دکتر بهاالدینی در بدو شروع جلسه ضمن معرفی خود در پاسخ به سوال خبرنگار خبرگذاری ایسنا مبنی بر معرفی بیشتر پروژه و فعالیت های شرکت ، گفتند: بحث اصلی معادن و فلزات موجود در لامرد در سال 93 مطرح شد. اما در آن زمان به دلیل مشکلات موجود و عدم همکاری لازم از طرف مسئولین ذیربط ، این موضوع به نتیجه عملی نرسید.تا اینکه در سال 98 مجددا عملیات شناسایی معادن در منطقه لامرد در دستور کار قرار گرفت و نتایجی خوب و عملی از این تحقیقات حاصل شد. پس از انجام تست های آزمایشگاهی لازم بر روی تمام نمونه های موجود ، استحصال اکسید منیزیم در اولویت برنامه قرار گرفت که هم اکنون کارخانه در حال احداث است.
وی در ارتباط با توان و پتانسیل ذخایر معدنی لامرد بیان داشتند: تحقیقات ما نشاد داد که لامرد از نظر فلزات استراتژیک مانند استرانسیوم و عناصر نادر خاکی و پودر آلومینا دارای پتانسیل بسیار بالایی است. همانطور که کرمان و یزد را به نام مس و آهن می شناسند ، لامرد نیز پتانسیل این را دارد که از نظر فلزات استراتژیک جایگاه ویژه ای داشته باشد.
آقای دکتر بهاالدینی در مورد ذخایر دولومیت منطقه لامرد اظهار داشتند که تخمین اولیه سازمان زمین شناسی از منابع دولومیت 4 ملیارد تن است. این حجم ذخایر می تواند لامرد را به قطب منیزیم کشور تبدیل کند. با توجه به کاربرد روزافزون فلز منیزیم در صنایع و روند افزایش قیمت جهانی آن ، سرمایه گذاری بر روی استحصال این فلز می تواند برای فعالین اقتصادی و سرمایه داران هدف مناسبی باشد و این شرکت حاضر است به طور کامل در تمام زمینه ها با انها همکاری لازم را داشته باشد.
گزارش شماره 2 از اولین نشست خبری مدیر عامل کارخانه اکسید منیزیم
اشتراک با دیگران
دکتر بهاالدینی در مورد پتانسیل معدنی منطقه لامرد توضیح دادند.